Kutsu Gradupalkintokipailuun!

Venäjän- ja Itä-Euroopan tutkimuksen seura on päättänyt palkita kaksi alan opiskelijaa, joiden pro gradu -tutkielmien katsotaan käsittelevän ansiokkaalla tavalla Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimukseen liittyviä aiheita.

Gradukilpailun voittaja saa 250 euron ja toiseksi tullut 100 euron stipendin. Palkintojen saajat kutsutaan myös lyhyesti esittelemään tutkimustaan sekä vastaanottamaan kunniakirjat keväällä 2020 järjestettävässä seuran kevätsymposiumissa.

Palkittavaksi voi tulla Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen alaan kuuluva opinnäyte, joka on hyväksytty missä tahansa Suomen yliopistossa vuoden 2019 aikana. Päätöksen palkinnon saajasta tekee Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen seuran nimeämä arviointiraati.

VIETS kutsuu alan parissa työskenteleviä laitoksia ja ohjaajia asettamaan ehdokkaita palkinnon saajaksi. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä ehdotettava pro gradu ja sen tiivistelmä (sähköisenä) seuran hallitukselle osoitteeseen viets.gradupalkinto@gmail.com. Pyydämme lähettämään ehdotukset 16.2.2020 loppuun mennessä.

Palkinnon saaneilla on mahdollisuus tehdä gradunsa pohjalta tai sen aihepiiristä artikkeli Idäntutkimus-lehteen. Artikkelit referoidaan lehden normaalien käytäntöjen mukaisesti.

Toivomme runsasta osanottoa!